Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

22 september 2005

Under construction

Hoihoi lezer!

Ik ben momenteel een beetje aan het knoeien met de lay-out van deze blog, vergeef het me dus als dit ding er af en toe compleet afzichtelijk uitziet.
Binnen afzienbare tijd zou alles min of meer in orde moeten zijn!

EDIT: de grote lijnen van de lay-out zijn nu ongeveer in orde.
Wat moet er nog gebeuren?

  • het lettertype en kleurtje van de posts aanpassen
  • linklijst aanpassen
  • kleine pruldingen
  • skynetblog afsluiten en mensen doorverwijzen naar hier :)
Oh, en Bob, don't worry, voorlopig blijft de top-banner waar ie is ;)

EDIT2: aargh! Internet Explorer is vreselijk! Eindelijk zag deze blog er een beetje uit zoals ik het wilde, in Firefox, maar Bob bleef maar zeggen dat er iets mis was in de rechterkolom. Ik dus gaan kijken in IE, omg! Heel de lay-out verprutst, irritant! Enfin, ik krijg'm onmogelijk goed in beide browsers, dus raad ik de mensen maar aan om een browser te gebruiken die de standaarden ondersteunt...

5 Comments:

At 15:09, Anonymous Bobster said...

Ge weet het al, aangezien ik u geadviseerd heb (voelt zich erg belangrijk nu), maar ik vind uw topbanner in elk geval adorable. Don't change it!!! pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasse

 
At 00:11, Anonymous Bobster said...

Allez, ik ben ook terug op gang geschoten met een nieuwe update :) twee updates zelfs, op allebei de blogs (yes, I did copy paste this time :))

En tis allemaal heel mooi, maar er is echt nog iets niet helemaal juist met die balk rechts, of anders ligt het aan mijn PC.

 
At 10:33, Blogger K'nijn said...

als je bedoelt dat die 5-dingen stuff helemaal naar links staan terwijl de rest ongeveer gecentreerd is, dat komt omdat het lijstjes zijn, ik zal eens proberen of ik dat kan fixen...

 
At 12:12, Anonymous Bobster said...

Nope, bij mij 'breken' al die titeltjes links, komen strepen tussen, worden onleesbaar, dan zijn ze weer in orde, en dan terug 'kapot'. Maar als gij het zelf niet ziet, zal het wel aan mijn eind van de connectie liggen zeker :)

 
At 16:27, Anonymous Kelinci said...

I using Mozilla.

 

Een reactie posten

<< Home