Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

09 november 2005

Slaapdeprivatie

Eigenlijk niet, want ik heb sinds het startweekend elke nacht netjes 8u of meer geslapen. En maandag heb ik uitgeslapen omdat ik volledig uitgeput was na het weekend. En toch ben ik bekaf. Onze marathondagen van half 9 tot half 6 zullen er wel iets mee te maken hebben, zeker nu ik ook elke ochtend van 8 tot half 1 (of iets daaromtrent) in de operatiekamer sta. Niet dat ik daar ook effectief iets doe, maar het is gewoon vermoeiend, een hele voormiddag rechtstaan en proberen te volgen wat er gebeurt.

Vandaag heb ik schorten dichtgeknoopt en hechtdraden op het steriel veld gegooid. En gekeken, en gelachen toen de chirurg vertelde over z'n dochter die dierengeluiden nadoet (een koe doet boe, een poes miauw, een varken grr, want ze kan niet knorren, en al de rest doet waf. Zo was ze gisteren aan het praten in haar slaap, over een paard, en ze deed het na als waf (en hij wist zeker dat het over een paard ging, want de andere beesten zeggen waf op een andere manier, zo zegt een hond eerder woef. En ze is ook verzot op telefoneren, soms zegt ze de hele nacht "hallo?" Rare kinders daar in de buurt van Gent :))

Overigens zou ik niet graag de man van de laatste operatie zijn. Was binnen gekomen voor een coloscopie, in septische shock gegaan, en als hij ooit nog wakker wordt, heeft hij er meteen 2 stoma's en een litteken van 30 centimeter bij. Tof tof!
De oorzaak van de septische shock is trouwens niet gevonden.

En eigenlijk heb ik niet veel meer te vertellen. Of ja, wel te vertellen, maar'k ben te moe om het te doen. Tot later!

4 Comments:

At 10:21, Anonymous Anoniem said...

Coloscopie = bekijken van de binnenzijde van de dikke darm

de ambassadeur van de dikke van dale tot uw dienst.

 
At 21:16, Blogger K'nijn said...

Uh, juist ja :) Dat wist ik al hoor ;)

 
At 14:34, Blogger Spruit said...

Zo'n dildo op basis van het lid van een pornoacteur is in zekere zin anders ook een koloskopie... ;-)

 
At 14:31, Blogger Spruit said...

Nog altijd geen update? Heb je het druk of zo? ;-)

 

Een reactie posten

<< Home