Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

08 juli 2006

Holiday! Celebrate!

De vakantie is nu officieel, hoera! Vorige week donderdag sloot ik de examenreeks na iets meer dan een maand eindelijk af, om dan van 3 dagen vakantie te genieten en vervolgens te beginnen werken.
Op het werk continu de vraag: en zijt ge erdoor? Waarop telkens weer: weet ik nog niet, vrijdag pas proclamatie. Vanaf maandag kan ik dan eindelijk een deftig antwoord geven, want ja, ik ben erdoor, met onderscheiding zelfs! De grenzen voor graden zijn sinds dit jaar naar beneden gehaald, eindelijk zijn ze ook de slaaggrenzen gevolgd, die al langer van 12 naar 10 gingen. De graden zijn nu 5% gedaald, dus met mijn 66% haalde ik nog net onderscheiding! De eerste graad ooit, vanaf nu gaan we elk jaar een stapje hoger, zodat ik kan afstuderen met grootste onderscheiding met felicitaties van de examencommissie ;)

Gelukkig ga ik op kamp in augustus, of ik zou ferm twijfelen om psycho en NKO opnieuw te doen in tweede zit. Psycho heb ik verknoeid door mijn eigen stomme schuld, NKO deels ook, en ik weet ook wel dat ik beter kan dan de respectievelijke 12 en 11, maar ja, da's toch wel een groot stuk van de vakantie dat eraan gaat aan studeren. En die vakantie kan ik goed gebruiken, om bij te slapen bijvoorbeeld. Na een maand examens en een week werken met de vroege deed het ontzettend deugd om vandaag tot half één in mijn bed te kunnen liggen, zeker met 9 opeenvolgende dagen werken in het vooruitzicht...

Hasta la nexta!

4 Comments:

At 23:00, Anonymous frank said...

proficiat nijntje :-)

 
At 17:20, Blogger Tom said...

Well done!!!!! Daar moet op gedronken worden!

 
At 12:41, Blogger Frank said...

*snirf* ik HAAT de zomervakantie.

Konijntje is dan altijd weg :'(

Ik mis je Karo :(

 
At 16:38, Anonymous Erick said...

Congrat Holiday Celebrate.

 

Een reactie posten

<< Home