Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

29 november 2006

Eén

Hehe, na lang sukkelen met veiligheidscertificaten en beveiligingsprotocollen en weet ik wat nog allemaal ben ik er dan toch in geslaagd mezelf draadloze internettoegang te verschaffen via het netwerk van de unief. Fjieuw! Niet echt een goed plan om van hun bandbreedte gebruik te maken voor het downloaden van allerlei illegaals, alle trafiek wordt nl gelogd op gebruikersnaam, en't is niet zo'n slim idee om nu geschorst te worden omdat ik een film heb gedownload :D

'k Zit nu al een paar dagen in de bib te studeren ipv in de les te zitten, meestal (en zeker bij deze lesgever) mezelf stierlijk te vervelen, en het gaat wel redelijk vooruit eigenlijk. Dan krijg ik misschien wat minder last van het vreselijke "aaaaargh ik moet iets gaan doen of ik overleef de examens niet!", wie weet...
Het examenrooster is overigens gisteren in mijn mailbox gevallen, en het beloven zware tijden te worden. Een week tijd voor een openboekexamen, gevolgd door vier dagen voor een onevenredig zwaar vak. (Onevenredig met het aantal studiepunten en het aantal contacturen; nl een volledig handboek van ca 400blz (A4formaat) te kennen voor een vak dat we maar een week lang hebben gekregen.) Ach ja, we zullen ons er wel doorheen slaan zeker, dat is tenslotte al 4 jaar lang gelukt, en daarenboven is dit het laatste jaar dat ik met kerst examens heb, hoera!
Vergis je niet (zoals mijn ma) en denk niet dat ik dan in de kerstvakantie vrij ben, stage loopt gewoon door, dus nog steeds geen kerstmis vieren op een tropisch eiland :)

Enfin, daar wilde ik het allemaal niet over hebben eigenlijk, er zijn belangrijker zaken! Vandaag ben ik namelijk een jaar samen met mijn fantastische madam :)
Best wel een vreemd gevoel, het voelt helemaal niet zo lang als het klinkt, wel lang, maar niet "een jaar" want een jaar klinkt zo extreem lang :) Belangrijkste is dat het nog steeds goed voelt, niet waar?
Geen van ons twee had een jaar geleden gedacht dat we vandaag nog samen zouden zijn, maar ondertussen dromen we af en toe al eens weg met toekomstplannen enzo, heerlijk :)

Intussen is het weer tijd om mijn cursus verloskunde (babytjes!) opnieuw te lijf te gaan met mijn onvolprezen gele fluo-stift! Ciao ciao!

Labels: , ,

1 Comments:

At 13:24, Anonymous Snoezepoes said...

Bij deze wens ik jullie een late, maar zeer welgemeende proficiat!! Blijkbaar zijn november, december en januari zeer productieve maanden geweest de vorige jaren ;-)

 

Een reactie posten

<< Home