Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

21 mei 2007

Long time no see...

Veel te lang geleden dat ik nog eens gepost heb, ik weet het, shoot me, okee???
Heb eigenlijk niet veel zin om nu veel te schrijven, heb ook niet zoveel te vertellen eigenlijk :)

De laatste lesweek is vandaag van start gegaan, eigenlijk de laatste lesweek die naam waardig voor de rest van mijn leven... (Als alles goed gaat, hout vasthouden enzo) Tuurlijk is er nog het tweede semester van jaar 7, waarin ook wel wat lessen zitten, maar niet echt om over naar huis te schrijven, als ik hun rooster zo eens bekijk. En tijdens de specialisatie zijn er ook nog wel lessen, maar helemaal niet vergelijkbaar met de voorbije 5 jaar.

Best wel freaky eigenlijk, over een paar maanden spreken mensen mij in't ziekenhuis aan met dokter, hoewel ik dan eigenlijk nog steeds geen dokter ben, en over 2 jaar leg ik eindelijk die felbegeerde eed af... Nee, K'nijn, niet freaky, stoer! K'nijn is namelijk stoer, nooit vergeten!

Enfin, vanaf vrijdagnamiddag zit ik dus achter de boeken (uuuuuuuh, maak daar maar zaterdagochtend van, in alle eerlijkheid) en dan sluit ik mezelf weer een tijdje af van alle tekens van sociaal leven (of misschien toch niet helemaal, ik presteer beter mét ontspanning) om dan op 29 juni weer helemaal los te barsten. Ofzo. Ik kan het stemmetje in mijn hoofd dat roept "en't is toch voor de allerlaatste keer serieuze blok" echt niet negeren, al moet ik daarvoor quotes van mijn voorgangers als "ik heb nooit zoveel achter de boeken gezeten als tijdens het stagejaar" en natuurlijk het klinisch examen in jaar 7 en de specialisatie-examens naar de achtergrond verdringen. Het wordt zo ontzettend tijd dat er iets anders komt in mijn leven dan naar de les gaan... We zullen zien of ik nog even blij ga zijn met het gebrek aan les volgend jaar, als ik slaafje speel in't ziekenhuis :)

Verder heeft mijn lief ontzettend fijn nieuws gekregen vandaag, ik loop al de hele avond te grijnzen! Het hele BZW-avontuur wordt nu eindelijk concreter, en ook al begrijp ik dat het haar ergens bang maakt, dat op eigen benen staan, toch vind ik dat het beste nieuws in heel lange tijd!

Met het autorijden gaan het goed, eigenlijk! Moet parkeren nog flink oefenen, maar zolang ik weet waar ik naartoe moet ben ik echt geen gevaar op de baan :) Ben vandaag mijn praktijkexamen gaan vastleggen, en ik mikte op 22 juni, da's een rustpunt in mijn examenperiode, maar't was 8 juni of pas na 25 juli... Aangezien ik in juli ga werken en dus moeilijk kan voorspellen wanneer ik dan vrij ben, en op 31 juli eigenlijk mijn rijbewijs zou moeten hebben, ben ik dan maar voor 8 juni gegaan... Zoveel verschil maakt't uiteindelijk ni, 't was ni dat ik tijdens de examens nog veel zou zijn gaan oefenen... De komende twee weken dus weer veel met papa de baan op, 't wordt een vermoeiende tijd, les, studeren, eten, rijden, studeren, en na vrijdag wordt de les vervangen door nog meer studeren...
'k Vind't wel jammer dat mijn broertje niet meekan naar't examen, maar papa gaat in zijn plek mee, dus da's ook wel okee, al zal ik hem misschien moeten knevelen zodat hij niks zegt tijdens het rijden :)

That's about it, really, ik ga nog wat Harry Potter lezen, zodat ik ook het zesde boek voor de examens uit heb, en helemaal klaar ben voor de release van de laatste Harry Potter op 21 juli. En ja, ik weet dat 21 juli een feestdag is, maar ik heb'm besteld bij Proxis, en bij het vorige boek zat hij in mijn brievenbus de dag voordat hij in de winkels lag, dus whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Adios!

1 Comments:

At 11:55, Blogger Spruit said...

Veel succes met je examens! En mijn begeleider heeft haar mond ook niet gehouden tijdens het praktisch examen, daar hebben ze eigenlijk niets over gezegd. Ik anders wel! ;-)

 

Een reactie posten

<< Home